Skip to main content

Blanketter

 

Alla blanketter på ett ställe för smidig skoladministration

På Stigens Friskola strävar vi efter att göra det så enkelt och tillgängligt som möjligt för våra föräldrar och vårdnadshavare att hantera de administrativa aspekterna av sina barns utbildning. På denna sida hittar du alla de blanketter som kan behövas för att säkerställa en smidig och effektiv kommunikation mellan hem och skola. Vare sig det gäller ansökan om plats, ledighetsansökan, eller behov av specialkost, har vi samlat alla nödvändiga formulär på ett och samma ställe för din bekvämlighet.

För att använda en blankett, klicka helt enkelt på länken bredvid blankettnamnet för att ladda ner den. Efter nedladdning kan du skriva ut och fylla i blanketten i lugn och ro hemma. När du har ifyllt all nödvändig information, vänligen följ instruktionerna på respektive blankett för hur den ska lämnas in till oss.

Tillgängliga blanketter att ladda ner

Ansökan Stigens Friskola
Ansökan om tillfällig fritidshemsplacering
Ansökan om specialkost
Inkomstuppgift barnomsorg
Kontaktuppgifter barn förskolan
Kontaktuppgifter elever skola/fritids
Ledighetsansökan elev
Schema barns vistelsetid förskola/fritids
Uppgift vårdnadshavares anställning/studier
Uppsägning fritids-/förskoleplats

Om du har några frågor eller behöver ytterligare information om hur du fyller i eller lämnar in en blankett, tveka inte att kontakta oss direkt. Vi är här för att hjälpa till och se till att processen är så smidig som möjligt för dig och ditt barn.